LaFemmePlakat

La Femme 2015

Umělkyně Therése Rosier​ a korzetiérka Riwaa Nerona​ vás zvou na jedinečnou událost oslavy ženské krásy a rafinovanosti!

Událost, stejně jako minulý rok, proběhne v Klub Kotelna​! Je nám potěšením sdělit, že klub je schopen pobrat na 300 osob, takže tato událost je ta, na kterou jste jistě čekali!

Na programu je největší a poslední přehlídka tohoto roku od Riwaa Nerona! Tato přehlídka bude rozdělena na více částí s tématy šatů, korzetů a především spodního prádla s božskými modelkami, se kterými vás brzy dopodrobna seznámíme! Díky jedinečnému prostoru s pódiem a velkým molem bude přehlídka opravdu jedinečná!

Součástí události je i velká prodejní výstava Therése Rosier, která se inspiruje stylem pin-up, burlesque, vintage, glamour a retro stylem. Tato půvabná dáma nejen že bude vystavovat svá díla v celém objektu, ale bude též předvádět retro prádlo.

Zlatým hřebem této události bude i vystoupení půvabné burleskní tanečnice Lady Mousellyca, tanečnice Jany Mareškové a vzdušné vystoupení nové Múzy La Femme – projektu Lindy!

Součástí události bude i velký prodejní stánek značky Riwaa Nerona, ve kterém bude k vyzkoušení i koupi velké množství doplňků i prádla, a stánek malířky Therése Rosier, jež potěší nejedno oko.

O přesném rozvržení programu vás budeme průběžně informovat.

Vstupenky je možné zakoupit v:

Darkvelvetcafebar​,

Cukrárna Alchymista​ a

Kotelna Klubu

za 350,- Kč.

Vstupenky možno zakoupit úderem 1. července.

Několik slov pro nově příchozí, neboť naši skvělí stálí hosté jsou naši největší radostí a tato slova jsou pro ně zbytečným opakováním.

Naše párty je určena pro vás, kteří toužíte oslavit lásku, vášeň, svůdnou smyslnost a náš pohled na život. Pro ty, pro které je náš životní styl inspirací, anebo třeba i jen potěchou pro oko.

Naše události jsou určeny tolerantním lidem, které určuje to, co mají rádi, nikoliv to, co rádi nemají. V tomto duchu pracuje náš projekt.

Vyhrazujeme si právo poprosit o opuštění párty účastníky, kteří se projevují agresivně – jak fyzicky, tak psychicky. Cílem této párty je pobavit se, avšak ne na úkor druhých. Běžný život můžete ponechat za prahem a ponořit se do zcela jiného – našeho světa.

Během přehlídky prosíme o nepořizování jakýchkoliv záznamů, neboť modelky by tato skutečnost mohla znervózňovat. Fotografie z přehlídky a záznam budou pořízeny od členů La Femme – projektu :) Nestrachujte se o své fotoaparáty – klidně je ponechejte doma.

V případě zájmu focení události nás prosím kontaktujte, abychom vám mohli sdělit možnosti a podmínky focení, které jsou přizpůsobeny návštěvníkům události a jejich pohodlí.

Prosíme přítomné gentlemany a dámy, aby v případě potřeby byli tak laskaví a uvolnili místo k sezení těm, kteří to potřebují. Víme, že psaní tohoto odstavce je zcela zbytečné, neboť naši stálí účastníci jsou velmi pozorní k potřebám druhých. Avšak jsou zde jistě i ti, kdo se budou účastnit naší události prvně a mohli by být překvapeni nabídnutým místem k sezení.

Pro tuto událost bychom si dovolili požádat, abyste si v kavárně nezabírali stálé místo u stolků, ale pokud možno využili všech možných míst klubu k posazení. Bereme v úvahu, že volné místo je vždy báječná záminka k seznámení se s přísedícími. Jsou mezi námi i méně smělí, kterým se tímto pokusíme pomoci k seznámení se s výjimečnými lidmi – vámi ♥

Po celý večer se nebojte ptát na podrobnosti kolem La Femme – projektu. Jsme tu pro vás – jak múzy La Femme – projektu, tak především Riwaa Nerona a Therése Rosier a mnozí další, kteří na projektu spolupracují.